Sfeerverslag schrijven

Sfeerverslag schrijven

Met regelmaat gaan onze tekstschrijvers naar bijeenkomsten, zoals een congres, jubileum, symposium, training, feest of themamiddag. Het doel: een professioneel sfeerverslag schrijven, waarin feiten en waarnemingen naadloos in elkaar overvloeien. Wilt u ook uw sfeerverslag door een extern bureau laten schrijven? Dan bent u bij Het Nederlands Tekstbureau aan het juiste adres.

Onze werkwijze
Als tekstschrijvers zorgen wij dat wij op de achtergrond aanwezig zijn. We geven onze ogen de kost en laten alle informatie op ons inwerken. Belangrijke speeches en lezingen nemen wij standaard op, zodat we relevante uitspraken letterlijk kunnen overnemen. Waar nodig spreken we nog organisatoren of bezoekers aan voor aanvullende achtergrondinformatie of interessante quotes. Meestal starten wij nog dezelfde dag met de uitwerking van het sfeerverslag, omdat alles dan nog vers in het geheugen zit.

Wensen bespreken
Wilt u dat wij ook op uw bijeenkomst aanwezig zijn en een sfeerverslag schrijven? Dan kunt u uiteraard contact opnemen met een van onze tekstschrijvers. Samen bespreken we uw wensen, waaronder de tekstlengte, de toon en uiteraard de inhoud. Vervolgens brengen wij een vrijblijvende offerte voor u uit – voor de zekerheid zullen we gedurende de looptijd van de offerte de bijeenkomstdatum in onze agenda reserveren.

Klant aan het woord
Bent u nieuwsgierig naar de ervaring van een van onze klanten? Lees hier een ‘Klant aan het woord’, waar onze tekstschrijver Job van Dijk een sfeerverslag voor heeft geschreven.

  • Bijeenkomst bijwonen
  • Van symposium tot congres
  • Sfeer proeven
  • Quotes verzamelen
  • Verslag uitwerken
  • Herziening in overleg